14/05/2020

Digitale informatieavond | Donderdag 28 mei 2020 - 19.30 uur

Welkom, leuk dat je er bent!
Zoals u hebt kunnen lezen in de uitnodiging van 16 mei jl. vindt er een online informatieavond plaats op donderdagavond 28 mei. De avond is LIVE te volgen via www.woneninwiele.nl/voordebuurt De avond zal starten om 19.30 uur en zal ongeveer een uur duren. U hoeft hiervoor geen apart programma te gebruiken. U hoeft alleen op 28 mei om 19.30 uur www.woneninwiele.nl/voordebuurt te bezoeken en daar te klikken op “VOLG DE DIGITALE INFOAVOND”. U kunt via een chat uw vragen stellen die wij na afloop of kort na 28 mei zullen beantwoorden. We hopen dat u er samen met ons een succes van wilt maken!


Wat gaan we bespreken?
Via de online informatieavond praten wij u graag bij over de volgende onderwerpen:

  • De afgelopen periode
  • De stand van het ontwerp
  • De eerst volgende stap
  • Het vervolgproces

Heeft u vooraf nog vragen of opmerkingen die volgens u écht aan bod moeten komen, laat het ons dan van te voren weten op ons e-mailadres info@woneninwiele.nl


Kunt u er niet bij zijn op 28 mei?
Lukt het niet om de online informatieavond bij te wonen? Geen zorgen! Er wordt een video gemaakt die na 28 mei op deze website zal worden geplaatst. Wilt u de video delen, dan bent u meer dan welkom om dat te doen. Graag zelfs! Samen houden we elkaar op de hoogte!


In contact blijven
Het blijft voor ons belangrijk om u als buurtbewoner te kunnen informeren. Ook na de informatieavond. Daarom kunt u op deze site ook uw e-mailadres achterlaten om de komende periode nieuwsbrieven te ontvangen.


Nog vragen?
Als u verder nog vragen heeft over de online informatieavond, óf meer informatie wilt over het project Wiele, dan kunt u ook contact opnemen per e-mail via info@woneninwiele.nl of telefonisch via 040 – 25 04 380 (SDK Vastgoed ) / 040 – 243 43 43 (Woonbedrijf).

Graag tot ziens op 28 mei!

 


Deel

Gerelateerd nieuws